United Kingdom +44 (0) 161 706 0388
0 Items

Lähestymistapamme

Valdamark on keskeisesti sijaitseva yritys Englannissa, joka tarjoaa erikoistuneita pakkausratkaisuja moninaisille markkinoille ja teollisuudenaloille. Aktiivisten valmistuskumppanien kanssa ja kustannustehokkaiden yrityksen sisäisten osaamisen avulla meidän lähestymistapamme kulutuspakkauksiin ja –tavaroihin on suonut meille ainutlaatuisen markkina-aseman.

Tavoitteeme on tarjota saumaton ratkaisu projekteihinne. Perinteisesti tällainen erikoistunut suojaava pakkaus on liitetty pitkään projektijohtoon, ylenmääräisiin kustannuksiin ja hankaluuksiin.

Meidän tarkoituksena on jakaa teollisuuden tietämystämme aktiivisen projektineuvonnan kautta. Tämä, sen lisäksi että valmistuprosessimme on ‘laatukeskeinen’ ja seuraa mukautuvaa etiikkaa, me jatkamme tuotteiden valmistusta, jotka jatkuvasti vastaavat ja ylittättävät asiakkaidemme odotukset.

Tuotteeme ovat usein osa laajempaa pakkausratkaisua. Shockwatch leimat, VCI pussit, korroosion estävät pakkaukset, silikageeli pussit ja kuivatusaine pussit ovat vain muutamia esimerkkejä suojaavista pakkaustuotteista, joita tarjoamme.

Viime vuosina meidän varastointikapasiteettimme yhdistettynä markkinarakolähestymiseemme käyttäen alhaisia painatusvolyymeja on osoittautunut houkuttelevaksi paketiksi niille, jotka etsivät kaikkein ammattimaisinta mittatilauspakkausta kilpailukykyisin hinnoin.

kulutuspakkauksiin

Ottakaa yhteyttä myyntitoimistoomme, niin voimme yhdessä arvioida tuotevaatimuksenne
Markkinoiden johtavat tuotteet
Aktiivinen ammattitaito erikoispakkauksissa
Askel askeleelta valpas laadunvalvonta prosessi
Valmistus : Länsi-Eurooppa
Kustannustehokas valmistus ja ostotoiminnot standardina

kulutuspakkauksiin

Impulssisulkijat

Valdamarkin impulssisulkijat ovat markkinoiden johtava liikutettava sulkemislaite. Tarkoituksella rakennettu palvelemaan pakkauksia ja kaiken tyyppisiä sulkemisvolyymeja, ne keskittyvät meidän Audion® ja Hawo® tuotemerkkeihin.

Manuaaliset sulkijalaitteemme on suunniteltu sopimaan mihin tahansa projektiin, missä tarvitaan liikuteltavaa yksikköä pakkausten sulkemiseen.
Manuaalinen impulssisulkija on meidän erikoisuutemme. Sulkemisvolyymeistaan kokeillut ja testatut, korkealuokkaiset Hawo® mallit jatkavat tuottamaan optimaaleja sulkijoita mihin tahansa tarvittaviin määriin.

Nämä yksiköt valmistetaan ‘tehty kestämään’ periaatteella, joka käyttää korkeimman laatuisia kestäviä metalleja ja keramiikkaa, Keraamiset sulkijaleuat ja alumiinialustat ovat standardi tässä tuotelinjassa.

kulutuspakkauksiin

Tämä tuoteryhmä on varustettu täydellisillä ergonomisilla parannuksilla, jotka auttavat toimivuutta, asentamista ja säilytystä. Lämpösulkijan työkaluvyöt, jalkapedaalit, jalakkeet ja mittojen mukaan valmistetut leukojen pituudet ovat kaikki saatavilla laajasta tuoteluettelostamme.

Versiot, jotka ovat sopivat sulkemaan PVC, polyamidi ja ohuita kelmuja kaikissa yksiköissä ovat poikkeuksellisen kevyitä tehden niistä ihanteellisia pitkäaikaiseen käyttöön tuotannossa ja pakkauslaitoksissa. Jokainen yksikkö impulssisulkijavalikoimassa on varustettu täydellisellä erillisellä virtalähteellä ja adapterilla.

Meidän aloitustuotteemme keskittyy Länsi-Euroopassa valmistettuun Audion®.merkkiin. Nämä pystyvät sulkemaan useimpia materiaalipaksuuksia. Sellofaani, polyetyleeni ja alumiinifolio sekä päällystetyt selluloosakelmut löytävät kaikki sopivan laitteen valikoimastamme.

Ottakaa meihin yhteyttä määritellen tuotevaatimuksenne

www.valdamark.com